Login:       

Behandelingen


Nadat u uw arts heeft geraadpleegd voor de juiste diagnose kan u terecht bij ons voor ondersteunende en/of preventieve behandelingen. Alle therapeutische behandelingen worden vanuit een holistisch oogpunt gegeven. Het belangrijkste in de Shiatsu behandelingen is het meridiaansysteem te laten stromen en blokkades op te heffen om zo het lichaam te dwingen zichzelf te herstellen. Afhankelijk van uw klacht worden andere technieken of methodes aangewend om uw specifieke klacht te verhelpen.

 

   Shiatsu            

Shiatsu is de steunpilaar van al onze behandelmethodes. Een slecht stromend of geblokkeerd meridiaansysteem is meestal het kernprobleem van de meest uiteenlopende klachten of ongemakken.
Klik hier voor meer info

 

Darmtherapie

De darmtherapie is een heel belangrijke factor als we spreken over functionele of preventieve gezondheid. De darm linkt met heel wat systemen, denk hierbij aan GUT-Brain en aan darm en immuniteit. 85% van de immuniteit wordt verworven via een goede darmfuctie. Een niet goed werkend gastro-intestinaal systeem kan dus oorzakelijk heel vaak de verklaring geven van een aanslepend klachtenpatoon. Denk hierbij aan alle ziektebeelden die we kunnen linken aan langedurige chronische stille inflammaties die we beter kennen als 'auto immuunziekten'.

Laboratoriummetingen brengen de oorzakelijke informatie naar boven van uw klachten zoals, bijvoorbeeld: een eventuele dysbiose (fout samengestelde darmflora),een slecht werkend of overprikkeld immuunsysteem, voedingsintoleranties en voornamelijk enzymatische dysfuncties en/of virulente factoren
het is dank zij goede metingen dat de oorzaak van de ziekte of klacht in kaart kan worden gebracht. Het is ook vanuit een wetenschappelijk onderbouwde labo metingen dat kan worden aangetoont of een onbegrepen ziekte of klacht niet altijd een ziekte of klacht tussen de oren is. Raadpleeg uw arts voor de nodige diagnose of contacteer ons voor een arts in uw buurt.

Darmtherapie is niet alles maar zonder darmtherapie is alles niets !
Klik hier voor meer info
 
Lege Pagina


 
Testimonials

 
Een greep uit spontane reakties van klienten. Misschien herkent u zichzelf wel in 1 van de reakties.
Veel leesplezier.
Klik hier voor meer info
 Reserveer tijdig uw afspraak !

Dit kan per telefoon (015/24 38 27 - 0475/44 47 38) of per e-mail (info@nodens.be).
Indien u niet op uw afspraak aanwezig bent zonder vooraf dit te hebben medegedeeld (minstens 24u op voorhand) zal het consult worden aangerekend.
 

Waar kan u ons vinden ?

 

 


 Nodens BVBA - Heikant 16, 2590 Berlaar - 015/24.38.27 - 0475/44.47.38