Login:       

Darmtherapie


Eerste consult:

De darmtherapie bestaat uit een eerste consult waar we het klachtenpatroon samen bekijken. ook het voedingspatroon en de lifestyle komen aan bod in dit eerste gesprek, teneinde een goed en vooral algemeen en duidelijk beeld te krijgen van uw toestand. Vervolgens wordt er nagegaan of er via de behandelend geneesheer onderzoeken dienen te gebeuren in bloed of stoelgang. Het is altijd aan te bevelen om onderzoeken die reeds gebeurd zijn in het verleden via uw arts in bloed, stoelgang, urine, speeksel, scans,... mee te brengen op uw eerste bezoek. Dit eerste gesprek neemt meer tijd in beslag dan een opvolgingsconsult, u moet rekenen op gemiddeld 60 min.

Prijs eerst consult : 75 euro.

Interpretatie gesprek:

Een tweede consult of interpretatie gesprek bestaat eruit om de resultaten van uw onderzoek(en) duidelijk en uitvoerig te bespreken. Ook dit gesprek neemt meer tijd in beslag dan een normaal consult gemiddeld 90 min. U kan dit consult ook aanvragen om de resultaten te bespreken die u via een arts of ander gezondheidsspecialist heeft laten uitvoeren. U krijgt aan het einde van het gesprek een persoonlijk advies (of verwijzend advies naar uw arts of gezondheidsspecialist) i.v.m. voeding, lifestyle en suppletie.

Prijs interpretatiegesprek : 90 Euro

Opvolgconsult:
een opvolg consult vind plaats om de drie maanden of op een vroeger of later moment volgens de noodzakelijkheid. Een opvolgconsult heeft als doel om de toegepaste adviezen te evalueren en indien nodig op maat aan te passen.

Prijs opvolgconsult : 50 Euro


 

Laboratorium onderzoek :
 Nodens BVBA - Heikant 16, 2590 Berlaar - 015/24.38.27 - 0475/44.47.38