Login:       

Activiteiten


 Tijdig Aanmelden a.u.b !

Voorjaar / najaar Jaarlijks

Opleiding darmtherapie


Darmtherapie is een complex verhaal waarbij op verschillende vlakken tegelijk moet worden gewerkt, denk hierbij aan aanpassing van het voedingspatroon, stress managment en andere vormen van coaching om alles in goede banen te leiden. Vaak krijgen we van onze artsen terecht te horen dat ze deze taak niet alleen aankunnen in hun al drukke agenda. Een goed uitgebreid en diepgaand gesprek om bv voedingspatronen te bespreken aan de hand van een ontlastingonderzoek neemt al snel een uurtje in beslag. Deze tijd kan de arts niet vrijmaken en vraagt daarom om ondersteuning.
Hierop pikken we in en organiseren we op regelmatige basis een opleiding voor therapeuten, osteopaten, kinesisten, dietisten, kortom mensen die een praktijk hebben en zich willen vervolmaken in de darmtherapie. Bedoeling is dat we bruggen bouwen tussen artsen en therapeuten om het welzijn van de patient zo goed mogelijk te begeleiden.
Omdat het arts ondersteunend werk is, moet er uiteraard een goede opleiding aan vooraf gaan zodat de instructies van de arts goed en proffessioneel kunnen worden opgevolg en uitgevoerd met een wetenschappelijke fundatie.
thema's die aan bod komen zijn o.a: microbiologie, biochemie, fysiologie, voeding en pharmacologie.
Deze opleiding wordt exclusief georganiseerd aan vooraf geselecteerde groepen of kandidaten.

Meld u aan via info@nodens.be vermeld uw praktijk bezigheid, specialisaties en opleidingen en we contacteren u voor deze opleiding. 

 

Waar kan u ons vinden ?

 

 


 Nodens BVBA - Heikant 16, 2590 Berlaar - 015/24.38.27 - 0475/44.47.38